Gå til hovedindhold
Du er her:

Klub Kolle

Klub Kolle holder til i pavillonen ved boldbanen og er et fritidstilbud for elever i 4. - 6. klasse.

• Præsentation af Klub Kolle

I Kolle har vi dagligt et udbud af aktiviteter så som syværksted og tekstiltryk, brætspil, PlayStation og Wii, computer, bordtennis, bordfodbold, airhockey mm. Derudover er der mulighed for at benytte salene og dramalokalet, som ligger i forbindelse med skolen.

Vi har også udeareal med beachvolley, sjove cykler, skateboard mm. Der er dagligt tilbud om fælleslege eller anden form for udendørs aktivitet

Kolle er en ikke kontrolleret pasningsordning. Det vil sige, at børnene kan komme og gå, som de vil.

Hver dag kl. 15 bliver der serveret lidt mad. Det kan være rugbrød med pålæg, pasta med pesto, boller, bålmad eller hjemmebag. Alle måltider er lavet indenfor rammerne af Lyngby Taarbæk kommunes "Mad- og måltidspolitik"

• Åbningstider

Klub Kolle har åbent alle skoledage. Vores almindelige åbningstider fremgår af kontaktboksen her på siden.

I skoleferierne har fritidsklubben åbent fra kl. 9.00 - 15.30.

I skoleferierne har ungdomsklubben lukket, men medlemmerne er velkommen om dagen i fritidsklubben.

Der er lukket i klubben i ugerne 28, 29 og 30 samt mellem jul og nytår og fredag efter Kristi himmelfartsdag.

• Aktivitetsplan

Der lægges en månedsplan ud på Tabulex omkring den 1. i måneden. Ligeledes hænges månedsplanerne op i 4. - 6. årgangs klasselokaler.

• Fra SFO til klub

Inden børnene starter i Klub Kolle, har hver klasse besøgsdag sammen med deres pædagog fra SFO. De bliver modtaget af deres nye kontaktpædagog, som viser rundt og fortæller lidt om hvad man kan foretage sig i klubben.

I marts er der informationsmøde med rundvisning for de nye forældre.

• Betaling for materialer

Når børnene producerer ting i værkstederne, betaler de ca. 50% af materialeprisen. Betalingen foregår ved, at hvert enkelt barn har en konto i klubben.

• Ungdomsklubben

Ungdomsklubben K2 er et tilbud til unge fra 7. klasse til de fylder 18 år, hvor der er fokus på fællesskab, venskab og gode oplevelser. Ungdomsklubben er stedet, hvor de unge kan være sammen med deres venner i hyggelige omgivelser. Her bliver hyggesnakket, spillet pool og spillet bordtennis. Der er også ture ud af huset så som Gokart, biograf- eller bowlingture.

Ungdomsklubben er åben tirsdag og torsdag kl. 17.30 - 21.00 med fællesspisning.

• Ind- og udmeldelse af klubben
  • Takster

Takster og tilskud for et barn i klubben.